Future Skills

Välkommen till Future Skills och Världens jobb!

Vad roligt att du är nyfiken på en utbildning och karriär inom besöksnäringen. I vår digitala monter på mässan kan du träffa olika yrkesroller som arbetar inom bland annat hotell, restaurang, café och nöjespark.

Här kan du också bekanta dig med stjärnkockar, tävlande i yrkeslandslag, konditorer och receptionschefer. Du kan följa en skoldag med elever på Hotell & turism- och Restaurang & livsmedelsprogrammet och komma bakom kulisserna i restaurangkök och hotellreceptioner. Så kika runt och inspireras – har du frågor så finns vi live på chatten under mässans öppettider.

Vi kommer också att livesända under mässan ett par gånger per dag. Är du nyfiken på att höra mer om spökena på anrika Hotel Royal, se hur en riktig konditor bakar en tårta hos Steinbrenner & Nyberg eller se hur stjärnkocken Anne Thörnström har det i sitt kök? Undrar du hur det är att arbeta som ung kock på restaurang idag? Se då till att hänga med när vi sänder live, alla tider hittar du i vår mässmonter. Du hittar besöksnäringens monter på Gymnasiedagarna/Future Skills här.

Dessutom har vi två roliga tävlingar där du kan vinna fina priser från bland annat Scandic och Liseberg! Tävlingarna är öppna under hela mässan.

Tävling – Min Drömresa 
Tävling – Quiz om besöksnäringen 

MATERIAL FÖR NEDLADDNING OCH BESTÄLLNING

Broschyr om RL

Broschyr om HT