G.D.W.T.K.

SE NÄR GET RIGHT UTMANAS AV KOCKSKOLAN

Mina dagar brukar börja på vår restaurang i Hammarby Sjöstad. Där går jag igenom dagen och veckan med köket, gällande beställningar och cateringar. Efter det brukar det vara lagom till att lunchen sätter igång och då står jag med i köket under service (11-14). När lunchservicen är färdig börjar vi lägga maten som vi gör till SJ och där närvarar jag vid genomgången och uppstarten, för att sedan åka vidare till vår andra restaurang på Mariatorget och vara med lite under eftermiddagen och kvällen.

Mina dagar brukar börja på vår restaurang i Hammarby Sjöstad. Där går jag igenom dagen och veckan med köket, gällande beställningar och cateringar. Efter det brukar det vara lagom till att lunchen sätter igång och då står jag med i köket under service (11-14). När lunchservicen är färdig börjar vi lägga maten som vi gör till SJ och där närvarar jag vid genomgången och uppstarten, för att sedan åka vidare till vår andra restaurang på Mariatorget och vara med lite under eftermiddagen och kvällen.

Video 1

Play

Video 2

Play